Eetcafe de Schuimspaan
 Let op! Vanaf 15/06/2021 is er een andere afhaallocatie dan je van ons gewend bent. Wij willen het beste voor zowel onze restaurantgasten, als voor de mensen die willen genieten van onze gerechten buiten het restaurant. Om deze reden is de afhaallocatie gesplitst en verhuisd naar een mooi pand, net aan de andere kant van de Erasmusbrug, in het monumentale pakhuizencomplex Het Westelijk Handelsterrein. Geen paniek, de bezorgpostcodes blijven hetzelfde!

Nieuw bezorg & afhaal adres: Scheepvaartkwartier, Van Vollenhovenstraat 15, pakhuis 1,2,3.


Welkom!

 
Bestel hier via onze eigen website voordelig jouw gerechten. Bestellen kan vanaf €30,- en wij bezorgen in Rotterdam en omstreken. Binnen Rotterdam en in een straal van 5 km hierbuiten, hanteren wij een bezorgbedrag van €2,50. Hierbuiten tot aan een straal van 10 km vragen wij €5,- voor het bezorgen.
 
Tot aan een straal van 10 km buiten Rotterdam bezorgen wij standaard. Val je hier net buiten, geef ons dan een belletje. Mochten wij de tijd en mogelijkheid bezitten om toch te leveren aan jou, maken wij hier graag een uitzondering voor. 

Wij zijn iedere dag geopend van 17:00 tot 01:00 uur. Bestellingen kunnen vanaf 17:00 uur geplaatst worden. Eerst mogelijke afhaaltijd is 17:30 uur en eerst mogelijke bezorgtijd 17:45 uur!
 
Mocht je vragen of speciale verzoeken hebben, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-484 86 06.