CHEF AAN HUIS
Breng de beleving van de Schuimspaan bij jou in huis of op kantoor!
 

Zo kan je dag eruitzien
Je wordt met een gerust gevoel wakker. De uitnodigingen zijn al weken de deur uit. Je guestlist is klaar. Je checkt je social media en WhatsApp of er afmeldingen zijn. Die zijn er natuurlijk niet, want iedereen wil bij jouw event zijn. Je outfit ligt al klaar. Je neemt een lekkere bak koffie, je dag kan beginnen. Relaxt... 

Wij bellen aan. Onze sushi chef treft al zijn voorbereidingen in jouw keuken. De gastvrouw neemt alle laatste wensen met jou door. De DJ installeert zijn draaitafel. De op maat gemaakte menukaart wordt voor iedere gast op tafel gepresenteerd. Parfum sprayen. Ready…

Je gasten arriveren. Daar gaan we! De DJ begint op de achtergrond rustig met draaien. De ‘build up.’ De gasten nemen plaats. Onze gastvrouw schenkt de drankjes in en de eerste verse sushiplank wordt geserveerd. Jij hebt alle tijd om met je vrienden, collega’s of familie bij te praten. Er volgen meer drankjes, meer lekkere gerechten en naarmate de avond vordert, draait de DJ de volumeknop een slagje omhoog. “Het is aan.” Niet té hard, houd rekening met de buren…  

De avond komt teneinde. Je neemt afscheid van je vrienden. Ondertussen ruimt onze gastvrouw de tafel af, onze sushi chef bergt al zijn apparatuur en gerei op en de DJ laadt zijn draaitafel in onze bus. 

Iedereen is weg. Alle complimenten van je gasten heb je in the pocket. De dag zit erop. Je bekijkt je Instagram. Je inbox zit vol met berichten en getagde foto's. Met een glimlach op je gezicht lig je in bed. Geslaagd!   


Het concept
Creëer je eigen event, thuis of op kantoor. Wij nemen vooraf alle mogelijke opties met je door zodat het een event op maat wordt. Denk hierbij aan alle verse gerechten op onze kaart door de sushi chef, dranken zoals cocktails en mocktails (non-alcoholisch) door de bartender, uitnodigingen en de menukaart ontworpen door onze ontwerper, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wil je het groter aanpakken, breng dan onze events MONDAY VIBES of SUSHI SUNDAY BRUNCH in huis of op kantoor. Onze live artiesten en/of onze huis DJ’s zorgen voor de muziek en entertainment.  


De spelregels
- Minimaal 4 personen
- Keuken beschikbaar
- Vanaf €399,-
- Minimale duur €2,5 uur (zonder op- en afbouw)
- En het belangrijkste: “GOOD VIBES ONLY.”

Interesse? Laat in het formulier hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou. Natuurlijk is dit vrijblijvend!

 

-Team Schuimspaan-

Vraag hier je eigen CHEF AAN HUIS aan!